ΥΛΙΚΑ
2 Φλιτζάνια τσαγιού κασέρι τριμμένο
1 1/2 Φλιτζάνι τσαγιού αλεύρι μαλακό
3 Αβγά
2 Κουταλιές σούπας μαργαρίνη
Λίγο δυόσμο
1 Φακελάκι μπέικιν πάουντερ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
2 Φλιτζάνια τσαγιού κασέρι τριμμένο
1 1/2 Φλιτζάνι τσαγιού αλεύρι μαλακό
3 Αβγά
2 Κουταλιές σούπας μαργαρίνη
Λίγο δυόσμο
1 Φακελάκι μπέικιν πάουντερ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Σ ένα μπολ βάζουμε τ αβγά και τη μαργαρίνη και τα χτυπάμε με το σύρμα. Προσθέτουμε το αλεύρι, το δυόσμο, το κασέρι και στο τέλος το μπέικιν πάουντερ. Τελειώνουμε το ζύμωμα με το χέρι να αναμιχθούν καλά όλα τα υλικά.
- Λαδώνουμε μια μακρόστενη φόρμα του κέικ. Βάζουμε μέσα το μείγμα και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 40 λεπτά περίπου.
- Ένα νόστιμο σνακ για όλες τις στιγμές της ημέρας.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: