ΥΛΙΚΑ
1 Κιλό ψαρονέφρι
1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 Κουταλάκι γλυκού πολτό σκόρδου
500γρ. Μανιτάρια σε φέτες
100γρ. Ελιές σε ροδέλες
Θυμάρι
1 Ποτήρι λευκό κρασί
200ml. Κρέμα γάλακτος
Ελαιόλαδο
Αλάτι
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1 Κιλό ψαρονέφρι
1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 Κουταλάκι γλυκού πολτό σκόρδου
500γρ. Μανιτάρια σε φέτες
100γρ. Ελιές σε ροδέλες
Θυμάρι
1 Ποτήρι λευκό κρασί
200ml. Κρέμα γάλακτος
Ελαιόλαδο
Αλάτι
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Πλένουμε το κρέας το στεγνώνουμε και το κόβουμε σε λεπτές φέτες. Αλατοπιπερώνουμε και σοτάρουμε σε αντικολλητικό τηγάνι με ελάχιστο λάδι. Γυρνάμε το κρέας από όλες τις πλευρές να θωρακιστούν και όταν είναι έτοιμα τα αφαιρούμε από το τηγάνι.
- Στο ίδιο σκεύος βάζουμε το υπόλοιπο λάδι και σοτάρουμε τα κρεμμύδια με το πολτό του σκόρδου. Προσθέτουμε τα μανιτάρια και πασπαλίζουμε με το θυμάρι. Συνεχίζουμε το σοτάρισμα σε δυνατή φωτιά και όταν βγάλουν τα υγρά τους βάζουμε και πάλι το κρέας στη τηγάνι. Σβήνουμε με το κρασί και όταν εξατμιστεί το αλκοόλ βάζουμε τις ελιές και τη κρέμα γάλακτος.
- Μπορούμε να συνοδεύσουμε μ ένα πιλάφι ή με τηγανιτές πατάτες.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: