ΥΛΙΚΑ
5 Μπριζόλες
4-5 Κλωναράκια φρέσκο δεντρολίβανο
1 Κρεμμύδι κομμένο σε φέτες
2 Σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες
Αλάτι
Πιπέρι
1/2 Κουταλάκι γλυκού ζάχαρη
1 Κουτάκι μπύρα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
5 Μπριζόλες
4-5 Κλωναράκια φρέσκο δεντρολίβανο
1 Κρεμμύδι κομμένο σε φέτες
2 Σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες
Αλάτι
Πιπέρι
1/2 Κουταλάκι γλυκού ζάχαρη
1 Κουτάκι μπύρα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 250 βαθμούς. Στρώνουμε σ ένα ταψάκι τα κλαδάκια δεντρολίβανου, το κρεμμύδι και το σκόρδο, και πασπαλίζουμε με τη ζάχαρη. Από πάνω βάζουμε τις μπριζόλες τις οποίες έχουμε αλατοπιπερώσει. Ρίχνουμε τη μπύρα. Ραντίζουμε λίγο ελαιόλαδο και τις βάζουμε στο φούρνο. Μόλις αρχίσει να βράζει χαμηλώνουμε στους 220 βαθμούς και αφήνουμε να ψηθούν για 1 ώρα στο ενδιάμεσο τις γυρίζουμε για ροδίσουν και από τις δύο πλευρές.
- Συνοδεύουμε με πατάτες φούρνου και σαλάτα εποχής.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: