ΥΛΙΚΑ
1 Κιλό ανθότυρο
2 Κουταλιές σούπας φρέσκο δυόσμο ψιλοκομμένο
4 Αβγά χτυπημένα
Αλάτι
Πιπέρι
Αλεύρι (όσο πάρει)
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1 Κιλό ανθότυρο
2 Κουταλιές σούπας φρέσκο δυόσμο ψιλοκομμένο
4 Αβγά χτυπημένα
Αλάτι
Πιπέρι
Αλεύρι (όσο πάρει)
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Σ ένα μπολ θρυμματίζουμε το ανθότυρο και προσθέτουμε αλατοπίπερο και όλα τα υπόλοιπα υλικά. Ανακατεύουμε πολύ καλά με μία σπάτουλα.
- Προσθέτουμε το αλεύρι λίγο λίγο ανακατεύοντας μέχρι να έχουμε ένα μείγμα που να μη κολλάει στα χέρια και να μπορούμε να το πλάσουμε.
- Στρώνουμε με λαδόκολλα τη λαμαρίνα του φούρνου και τοποθετούμε τις κροκέτες που έχουμε ετοιμάσει ή στρογγυλές σαν κεφτεδάκια ή πλακέ.
- Τις αλείφουμε με λίγο ελαιόλαδο και τις ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 20 λεπτά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: