ΥΛΙΚΑ
100γρ. Αρακά
500γρ. Ταλιατέλες
1/2 Φλιτζάνι ελαιόλαδο
1 Κουταλάκι γλυκού πολτό σκόρδου
1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
350γρ. Μανιτάρια κομμένα σε φέτες
600γρ. Ντομάτες ψιλοκομμένες
2 Πιπεριές σε φέτες
50γρ. Ελιές σε ροδέλες
1/2 Φλιτζάνι λευκό κηρό κρασί
2 Κουταλιές σούπας μαϊντανό ψιλοκομμένο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
100γρ. Αρακά
500γρ. Ταλιατέλες
1/2 Φλιτζάνι ελαιόλαδο
1 Κουταλάκι γλυκού πολτό σκόρδου
1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
350γρ. Μανιτάρια κομμένα σε φέτες
600γρ. Ντομάτες ψιλοκομμένες
2 Πιπεριές σε φέτες
50γρ. Ελιές σε ροδέλες
1/2 Φλιτζάνι λευκό κηρό κρασί
2 Κουταλιές σούπας μαϊντανό ψιλοκομμένο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Στο ελαιόλαδο σοτάρουμε το κρεμμύδι με το πολτό σκόρδου. Προσθέτουμε τον αρακά, τις πιπεριές, τα μανιτάρια και σοτάρουμε μέχρι να πιουν τα υγρά τους. Σβήνουμε με το κρασί, ρίχνουμε τις ντομάτες, αλατοπιπερώνουμε και σιγοβράζουμε για 10 λεπτά περίπου.
- Βράζουμε τις ταλιατέλες. Τις στραγγίζουμε και τις ρίχνουμε στη σάλτσα. Πασπαλίζουμε με το μαϊντανό και τις ελιές και βράζουμε για 2-3 λεπτά σε δυνατή φωτιά και σερβίρουμε το φαγητό ζεστό.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: