Πέμπτη 27 Νοεμβρίου 2014

ΠΙΠΕΡΙΕΣ ΓΕΜΙΣΤΕΣ ΜΕ ΚΙΜΑ ΚΑΙ ΦΕΤΑ

ΥΛΙΚΑ
12 Πιπεριές κέρατο
1/4 Κιμά
3 Ασπράδια βραστών αβγών
Ελαιόλαδο
Λίγο δυόσμο ψιλοκομμένο
60γρ. Φέτα
2 Κουταλιές σούπας τριμμένη φρυγανιά
1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 Κουταλιά σούπας πελτέ ντομάτας
1 Κουταλιά σούπας κεφαλοτύρι τριμμένο
1 Σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη
1 Ποτήρι νερού χυμό ντομάτας
2 Καρότα
Ελάχιστη κανέλα
Αλάτι
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Πλένουμε και καθαρίζουμε το εσωτερικό των πιπεριών. Σοτάρουμε το κρεμμύδι και ρίχνουμε το σκόρδο και τον κιμά και ανακατεύουμε καλά να πάρει χρώμα.
Ρίχνουμε τον πελτέ διαλυμένο σε μισό ποτήρι νερό και το χυμό ντομάτας, αλάτι και πιπέρι. Σιγοβράζουμε για 40 λεπτά περίπου.
Αφού κρυώσει προσθέτουμε την κανέλα, το δυόσμο, τα ασπράδια ψιλοκομμένα, τη φέτα σε κομματάκια, το καρότο σε μικρά κυβάκια.
Ανακατεύουμε όλα τα υλικά και γεμίζουμε τις πιπεριές.
Αναμιγνύουμε τη τριμμένη φρυγανιά με το κεφαλοτύρι και πασπαλίζουμε τις πιπεριές πάνω από τη τον κιμά.
Ψήνουμε για 1/2 ώρα στους 200 βαθμούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: