ΥΛΙΚΑ
100ml. Ελαιόλαδο
1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 Κουταλάκι γλυκού πολτό σκόρδου
1 Κονσέρβα ντοματάκια
800ml Ζωμό λαχανικών
1/2 Ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο
Χυμός από 1 λεμόνι
Αλάτι
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε μια κατσαρόλα σοτάρουμε το κρεμμύδι και το πολτό σκόρδου με το ελαιόλαδο σε χαμηλή φωτιά. Προσθέτουμε το πλιγούρι και σοτάρουμε για περίπου 5 λεπτά. Προσθέτουμε τη ντομάτα, το ζωμό και λίγο αλάτι. Σκεπάζουμε την κατσαρόλα και σιγοβράζουμε περίπου 25 λεπτά. Αποσύρουμε από τη φωτιά προσθέτουμε το μαϊντανό και το λεμόνι και πασπαλίζουμε με φρεσκοτριμμένο πιπέρι.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: