ΥΛΙΚΑ
250γρ. Αλεύρι
1/3 Φλιτζανιού τσαγιού ελαιόλαδο
3/4 Ποτηριού νερό χλιαρό
Λίγο αλάτι
1 Φλιτζάνι τσαγιού τρίμα φέτας
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
250γρ. Αλεύρι
1/3 Φλιτζανιού τσαγιού ελαιόλαδο
3/4 Ποτηριού νερό χλιαρό
Λίγο αλάτι
1 Φλιτζάνι τσαγιού τρίμα φέτας
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Σε μια λεκάνη βάζουμε το αλεύρι, το ελαιόλαδο, το αλάτι και λίγο λίγο προσθέτουμε το χλιαρό νερό, ζυμώνοντας μέχρι να έχουμε μια ζύμη απαλή που δεν θα κολλάει στα χέρια.
- Χωρίζουμε τη ζύμη σε 10 μπαλάκια. Τα πλάθουμε στρογγυλά και ανοίγουμε μαι λακκούβα. Τα γεμίζουμε με λίγη φέτα και κλείνουμε σε μπαλίτσα να καλυφθεί το τυρί. Πατάμε το ζυμάρι να γίνει σαν πίτα.
- Ζεσταίνουμε καλά ένα αντικολλητικό τηγάνι και ψήνουμε την κάθε πίτα περίπου 4 λεπτά από κάθε πλευρά.
- Η φωτογραφία της συνταγής είναι από το site
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: