ΥΛΙΚΑ
Για 4 άτομα
8 Αβγά
1/4 Φλιτζανιού ελαιόλαδο
1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
2 Ψιλοκομμένες πιπεριές χρωματιστές
2 Πατάτες κομμένες σε κυβάκια
Αλάτι
Πιπέρι
Λίγο ψιλοκομμένο μαϊντανό
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Για 4 άτομα
8 Αβγά
1/4 Φλιτζανιού ελαιόλαδο
1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
2 Ψιλοκομμένες πιπεριές χρωματιστές
2 Πατάτες κομμένες σε κυβάκια
Αλάτι
Πιπέρι
Λίγο ψιλοκομμένο μαϊντανό
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε αντικολλητικό τηγάνι και σε χαμηλή φωτιά μαραίνουμε το κρεμμύδι και τις πιπεριές.
- Προσθέτουμε τις πατάτες. Ανακατεύουμε, αλατοπιπερώνουμε και σκεπάζουμε το τηγάνι. Μαγειρεύουμε τα λαχανικά για 15 λεπτά περίπου, μέχρι να μαλακώσουν οι πατάτες.
- Χτυπάμε τ αβγά με το μαϊντανό και περιχύνουμε τα λαχανικά. Όταν αρχίσει να πήζει η ομελέτα, την αναποδογυρίζουμε . Ψήνουμε μέχρι να ροδίσει καλά και η άλλη πλευρά.
- Σερβίρουμε με συνοδεία πράσινης σαλάτας.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: