ΥΛΙΚΑ
700γρ. Φακές
4 Σκελίδες σκόρδο
4 Κουταλιές σούπας ελαιόλαδο
2 Φύλλα δάφνης
4 Κουταλιές σούπας ξίδι
15 Αγγουράκια τουρσί ψιλοκομμένα
10 Μικρά μικρά ντοματίνια κομμένα
4 Κουταλιές σούπας καλαμπόκι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
700γρ. Φακές
4 Σκελίδες σκόρδο
4 Κουταλιές σούπας ελαιόλαδο
2 Φύλλα δάφνης
4 Κουταλιές σούπας ξίδι
15 Αγγουράκια τουρσί ψιλοκομμένα
10 Μικρά μικρά ντοματίνια κομμένα
4 Κουταλιές σούπας καλαμπόκι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Καθαρίζουμε και πλένουμε τις φακές, τις βράζουμε για 40 λεπτά σε αλατισμένο νερό με το σκόρδο και τα δαφνόφυλλα.
- Τις σουρώνουμε και τις αφήνουμε να στραγγίσουν καλά. Σε μια σαλατιέρα ρίχνουμε τις φακές και τις ραντίζουμε με ξίδι.
- Προσθέτουμε τα αγγουράκια, το βρασμένο καλαμπόκι και τις ντομάτες.
- Ρίχνουμε πιπέρι, λίγο αλάτι και το ελαιόλαδο.
- Ανακατεύουμε καλά και σερβίρουμε.
- Η φωτογραφία της συνταγής είναι από το site:
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: