ΥΛΙΚΑ
1 Κιλό φιλέτο κοτόπουλου κομμένο σε κυβάκια
Ελαιόλαδο
1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 Κουταλάκι του γλυκού πολτό σκόρδου
500γρ. Μανιτάρια λευκά σε φέτες
1 Κουταλιά σούπας πελτέ ντομάτας
1 Κουτάκι μπύρα
Αλάτι
Πιπέρι
Πάπρικα
Θυμάρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1 Κιλό φιλέτο κοτόπουλου κομμένο σε κυβάκια
Ελαιόλαδο
1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 Κουταλάκι του γλυκού πολτό σκόρδου
500γρ. Μανιτάρια λευκά σε φέτες
1 Κουταλιά σούπας πελτέ ντομάτας
1 Κουτάκι μπύρα
Αλάτι
Πιπέρι
Πάπρικα
Θυμάρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Αφού έχουμε πλύνει και κόψει τα φιλέτα το κοτόπουλο τα βάζουμε σε ένα πυρίμαχο σκεύος. Ρίχνουμε λάδι, πάπρικα, αλάτι και πιπέρι. Και τα ανακατεύουμε καλά με τα χέρια. Τα ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς για 20 λεπτά κατά προτίμηση στον αέρα.
- Σ ένα αντικολλητικό τηγάνι βάζουμε λάδι και σοτάρουμε το ψιλοκομμένο κρεμμύδι με το πολτό σκόρδου. Προσθέτουμε τα μανιτάρια και συνεχίζουμε το σοτάρισμα σε δυνατή φωτιά και μετά ρίχνουμε το πελτέ. Περιμένουμε 2-3 λεπτά και περιχύνουμε με την μπύρα. Αλατοπιπερώνουμε και το κατεβάζουμε από τη φωτιά.
- Προσθέτουμε τα μανιτάρια στο σκεύος με το κοτόπουλο, πασπαλίζουμε θυμάρι και συνεχίζουμε το ψήσιμο για άλλα 20 λεπτά.
- Συνοδεύεται ιδανικά με πιλάφι ή με πατάτες τηγανιτές.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: