Πέμπτη 6 Νοεμβρίου 2014

ΧΑΝΤΡΕΣ ΜΕ ΤΥΡΙ ΚΡΕΜΑ ΚΑΙ ΜΠΕΙΚΟΝ

ΥΛΙΚΑ
1 Κιλό φασόλια χάντρες
150γρ. τυρί κρέμα
100γρ. Μπέικον σε φέτες
Αλάτι
Ελαιόλαδο
Πιπέρι
1 Κονσέρβα ψιλοκομμένα ντοματάκια
1 Πιπεριά καυτερή ψιλοκομμένη
1 Κουταλάκι γλυκού πολτό σκόρδου
1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Σε μια κατσαρόλα βάζουμε το λάδι να ζεσταθεί και σοτάρουμε το κρεμμύδι με το πολτό σκόρδου και την πιπεριά. Βάζουμε και τις χάντρες και τις αφήνουμε λίγο ανακατεύοντας ελαφρά. Ρίχνουμε τα ντοματάκια και νερό τόσο ώστε να σκεπάζετε το φαγητό. Το αφήνουμε σε μεσαία θερμοκρασία για 1 ώρα περίπου.
  • Σ ένα αντικολλητικό τηγάνι βάζουμε το μπέικον να γίνει λίγο κρατσανιστό. Όταν οι χάντρες είναι έτοιμες βρασμένες και έχουν μείνει με τη σάλτσα τους διαλύουμε μέσα το τυρί κρέμα και βάζουμε και το μπέικον. 
  • Σερβίρετε κατά προτίμηση ζεστό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: