- 2 Φλιτζάνια τσαγιού σιμιγδάλι χοντρό
- 1 Φλιτζάνι τσαγιού σιμιγδάλι ψιλό
- 1 Φλιτζάνι τσαγιού ζάχαρη
- 1 Φακελάκι μπέικιν
- 1/2 Κουταλάκι γλυκού μαστίχα κοπανισμένη
- 3 Φλιτζάνια ανθρακούχο νερό
- ΓΙΑ ΤΟ ΣΙΡΟΠΙ
- 4 Φλιτζάνια τσαγιού ζάχαρη
- 3 1/2 Φλιτζάνια τσαγιού νερό
- Χυμό από μισό λεμόνι
- 1 Ξύλο κανέλας
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί μέχρι να έχουμε έναν αραιό χυλό, το αδειάζουμε σε βουτυρωμένο ταψάκι και το αφήνουμε για 2-3 ώρες. Ψήνουμε για 50 λεπτά στους 200 βαθμούς.
- Βράζουμε τα υλικά για το σιρόπι για 5 λεπτά και σιροπιάζουμε το γλυκό.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: