Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου 2022

ΜΟΣΧΑΡΙ ΜΕ ΑΡΑΚΑ

 ΥΛΙΚΑ

  • 1 Κιλό μοσχάρι κομμένο σε μικρά κομμάτια
  • 800γρ. Αρακά
  • 1/2 Ποτήρι κρασιού λευκό κρασί
  • 4 Φλιτζάνια τσαγιού ζωμό βοδινού
  • Ελαιόλαδο
  • 1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • 250ml. Χυμό ντομάτας
  • Αλάτι
  • Πιπέρι
  • Πάπρικα

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Αλατοπιπερώνουμε το κρέας. Σε κατσαρόλα ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε το κρέας να πάρει χρώμα. Ρίχνουμε το κρασί, το μισό ζωμό και το χυμό ντομάτας και μαγειρεύουμε σε χαμηλή θερμοκρασία για 50 λεπτά.
  • Ρίχνουμε το κρεμμύδι και τον αρακά. Προσθέτουμε τον υπόλοιπο ζωμό αλάτι, πιπέρι και την πάπρικα. Και μαγειρεύουμε για άλλα 30 λεπτά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: