- 1 Κιλό μοσχάρι κομμένο σε μικρά κομμάτια
- Ελαιόλαδο
- 200ml. Χυμό ντομάτας
- 1 Ποτήρι κρασιού κόκκινο κρασί
- 1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 1 Καρότο κομμένο σε ροδέλες
- Κανέλα
- Αλάτι
- Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε κατσαρόλα και σοτάρουμε το κρεμμύδι. Βάζουμε το κρέας και συνεχίζουμε το σοτάρισμα. Σβήνουμε με το κρασί. Βάζουμε νερό όσο χρειάζεται για να σκεπάζει το φαγητό προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά. Χαμηλώνουμε τη φωτιά και μαγειρεύουμε για 1 1/2 ώρα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: