- 1 Πακέτο ζυμαρικά της αρεσκείας μας
- 1 Κουταλιά σούπας ηλιέλαιο
- 250γρ. Μιξ αλλαντικών κομμένα σε κυβάκια
- 2 Πιπεριές Φλωρίνης σε άλμη κομμένες σε ροδέλες
- 150γρ. Μιξ τριμμένων τυριών
- 100γρ. Καλαμπόκι βρασμένο
- Αλάτι
- Πιπερι
- 4 Αβγά βρασμένα σφιχτά
- ΓΙΑ ΤΗ ΣΩΣ
- 250γρ. Μαγιονέζα
- 200γρ. Γιαούρτι
- 1 Κουταλιά σούπας κέτσαπ
- 1 Κουταλάκι γλυκού ξίδι
- 1 Κουταλάκι γλυκού βότκα
- Αλάτι
- Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Βράζουμε τα ζυμαρικά, τα στραγγίζουμε και τα βάζουμε σε σαλατιέρα, περιχύνουμε με το λάδι και ανακατεύουμε.
- Προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά εκτός από τα αβγά και ανακατεύουμε καλά.
- Σε μπολ ανακατεύουμε τα υλικά για τη σως τηη βάζουμε στα ζυμαρικά και ανακατεύουμε.
- Την αφήνουμε στο ψυγείο για 2 ώρες.
- Διακοσμούμε με τα βρασμένα αβγά τα έχουμε κόψει σε ροδέλες πασπαλίζουμε με λίγο αλάτι και σερβίρουμε.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: