ΥΛΙΚΑ
- 6 Πατάτες βρασμένες και λιωμένες
- 3 Κουταλιές σούπας βούτυρο
- 220ml. Κρέμα γάλακτος
- 2 Κρόκους αβγών
- Μοσχοκάρυδο
- 4 Ασπράδια
- 500γρ. Διάφορα τριμμένα τυριά
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Ανακατεύουμε τον πουρέ με το βούτυρο και την κρέμα γάλακτος. Προσθέτουμε τους κρόκους, το μοσχοκάρυδο και το μισό τυρί, ανακατεύουμε. Βουτυρώνουμε ένα πυρίμαχο σκεύος και απλώνουμε το μείγμα. Χτυπάμε τα ασπράδια σε σφιχτή μαρέγκα και την ανακατεύουμε προσεκτικά με το υπόλοιπο τυρί.
- Απλώνουμε το μείγμα στην επιφάνεια του πουρές. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς για 20 λεπτά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: