- 1 Κιλό χοιρινό κομμένο σε κομμάτια
- 500γρ. Μανιτάρια σε φέτες
- 1/2 Ποτήρι κρασιού γλυκό κρασί
- 1 Πιπεριά Φλωρίνης ψιλοκομμένη
- 1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 1 Κουταλάκι γλυκού πολτό σκόρδου
- Ελαιόλαδο
- Αλάτι
- Πιπέρι
- 1/2 Λίτρο ζωμό βοδινού
- 220ml. Κρέμα γάλακτος
- 50γρ. Φρέσκο βούτυρο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Σε κατσαρόλα ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε καλά το κρέας.
- Ρίχνουμε το κρεμμύδι και το πολτό σκόρδου και συνεχίζουμε το σοτάρισμα για λίγα λεπτά. Σβήνουμε με το κρασί. Αλατοπιπερώνουμε. Χαμηλώνουμε τη φωτιά. Ρίχνουμε την πιπεριά και τα μανιτάρια. Μαγειρεύουμε για μία ώρα να γίνει το κρέας. Ρίχνουμε την κρέμα γάλακτος και τελειώνουμε με το βούτυρο, ανακατεύουμε να δέσει η σάλτσα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: