- 1 Κοτόπουλο κομμένο σε μερίδες
- 1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 1 Πρέζα κανέλα
- Αλάτι
- Πιπέρι
- 1/2 Κιλό αρακά
- 1 Κουταλιά σούπας πελτέ ντομάτας
- 1 Κονσέρβα ψιλοκομμένα ντοματάκια
- Ελαιόλαδο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Σε κατσαρόλα ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε το κοτόπουλο με το κρεμμύδι.
- Προσθέτουμε τον πελτέ και τα ψιλοκομμένα ντοματάκια, βάζουμε ένα ποτήρι νερό και τα υπόλοιπα υλικά εκτός από τον αρακά.
- Μαγειρεύουμε σε χαμηλή θερμοκρασία για 30 λεπτά. Προσθέτουμε τον αρακά και μαγειρεύουμε για άλλα 40 λεπτά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: