- 500γρ. Αλεύρι
- 250γρ. Βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου
- 3 Αβγά
- 2 Φλιτζάνια τσαγιού ζάχαρη
- 1 Φακελάκι μπέικιν πάουντερ
- 2 Βανίλιες
- 250ml. Γάλα
- Ξύσμα από 1 πορτοκάλι
- Χυμό από 1 πορτοκάλι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Προθερμαίνουμε το βούτυρο στους 180 βαθμούς Κελσίου.
- Βουτυρώνουμε και αλευρώνουμε μία φόρμα 25εκ.
- Χτυπάμε στο μίξερ το βούτυρο με τη ζάχαρη πολύ καλά.
- Προσθέτουμε τα αβγά ένα ένα, τις βανίλιες και το ξύσμα.
- Προσθέτουμε το γάλα και το χυμό.
- Σταματάμε το μίξερ, ρίχνουμε λίγο λίγο το αλεύρι με το μπέικιν και ανακατεύουμε με σπάτουλα.
- Αδειάζουμε το μείγμα στη φόρμα και ψήνουμε για 45 λεπτά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: