- 1/2 Φλιτζάνι τσαγιού αλεύρι
- 1/4 Φλιτζανιού τσαγιού κορν φλάουρ
- Θυμάρι
- 1/2 Κιλό μαριδάκι
- Αλάτι
- Πιπέρι
- Λάδι για το τηγάνι
- Χυμό από 1 λεμόνι
- Ξύσμα από 1 λεμόνι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το αλεύρι, το κορν φλάουρ, το αλάτι και το πιπέρι.
- Πασπαλίζουμε τα ψάρια με το θυμάρι.
- Ανακατεύουμε και τα περνάμε από το μείγμα με το αλεύρι.
- Σε τηγάνι ζεσταίνουμε το λάδι.
- Τηγανίζουμε τα ψάρια να πάρουν χρυσαφί χρώμα.
- Όταν τα βγάλουμε τα περιχύνουμε με το χυμό λεμονιού και πασπαλίζουμε με το ξύσμα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: