- 1 Κιλό μοσχάρι κομμένο σε μερίδες
- 1 1/2 Κιλό κολοκυθάκια μικρά
- Μαϊντανό ψιλοκομμένο
- Ελαιόλαδο
- 1 Ποτήρι κρασιού κόκκινο κρασί
- 1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 1 Κουταλάκι γλυκού πολτό σκόρδου
- Αλάτι
- Πιπέρι
- 100ml. Χυμό ντομάτας
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Σε κατσαρόλα ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε το κρεμμύδι με το πολτό σκόρδου. Προσθέτουμε το κρέας και συνεχίζουμε το σοτάρισμα να πάρει χρώμα από όλες τις πλευρές.
- Ρίχνουμε πιπέρι, σβήνουμε με το κρασί και βάζουμε νερό όσο χρειάζεται για να το σκεπάζει. Μαγειρεύουμε σε χαμηλή θερμοκρασία για 1 ώρα. Προσθέτουμε τα κολοκυθάκια και τα υπόλοιπα υλικά και μαγειρεύουμε για άλλα 30 λεπτά. Αν χρειαστεί προσθέτουμε λίγο νερό.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: