Κυριακή 6 Φεβρουαρίου 2022

ΚΑΛΑΜΑΡΑΚΙΑ ΤΗΓΑΝΙΤΑ

 ΥΛΙΚΑ

  • 1/2 Φλιτζάνι τσαγιού αλεύρι
  • 1/2 Φλιτζανιού τσαγιού κορν φλάουερ
  • 1 Κουταλιά σούπας τσίλι
  • 600γρ. Καλαμαράκια κομμένα σε ροδέλες
  • 1 Αβγό χτυπημένο με λίγο νερό
  • Αλάτι
  • Πιπέρι
  • Λάδι για το τηγάνι 
  • Χυμό από 1 λεμόνι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το κορν φλάουρ, το αλεύρι, το τσίλι, αλάτι και πιπέρι.
  • Βουτάμε τα καλαμαράκια στο αβγό και μετά τα αλευρώνουμε.
  • Σε τηγάνι ζεσταίνουμε το λάδι και τηγανίζουμε τα καλαμαράκια.
  • Τα περιχύνουμε με το χυμό λεμονιού και τα σερβίρουμε ζεστά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: