- 1 1/2 Κιλό κομμένο σε μικρά κομμάτια
- 1/2 Ποτήρι κρασιού λευκό κρασί
- 50γρ. Βούτυρο
- Αλάτι
- Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Σε μεγάλο τηγάνι ζεσταίνουμε το βούτυρο και σοτάρουμε το κρέας καλά να πάρει χρώμα από όλες τις πλευρές. Σβήνουμε με το κρασί και βάζουμε 1 ποτήρι νερό, αλατοπιπερώνουμε. Σκεπάζουμε το τηγάνι χαμηλώνουμε τη φωτιά και μαγειρεύουμε για 50 λεπτά, προσέχουμε μήπως χρειαστεί να συμπληρώσουμε νερό.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: