Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2022

ΚΡΑΣΑΤΗ ΧΟΙΡΙΝΗ ΤΗΓΑΝΙΑ

 ΥΛΙΚΑ

  • 1 1/2 Κιλό κομμένο σε μικρά κομμάτια
  • 1/2 Ποτήρι κρασιού λευκό κρασί
  • 50γρ. Βούτυρο
  • Αλάτι
  • Πιπέρι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Σε μεγάλο τηγάνι ζεσταίνουμε το βούτυρο και σοτάρουμε το κρέας καλά να πάρει χρώμα από όλες τις πλευρές. Σβήνουμε με το κρασί και βάζουμε 1 ποτήρι νερό, αλατοπιπερώνουμε. Σκεπάζουμε το τηγάνι χαμηλώνουμε τη φωτιά και μαγειρεύουμε για 50 λεπτά, προσέχουμε μήπως χρειαστεί να συμπληρώσουμε νερό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: