- 500γρ. Μακαρόνια
- 200γρ. Τσένταρ τριμμένο
- 2 Αβγά
- Πιπέρι
- Θυμάρι
- 150γρ. Γραβιέρα τριμμένη
- 200ml. Κρέμα γάλακτος
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Βράζουμε τα μακαρόνια σε άφθονο αλατισμένο νερό να είναι al dente. Τα σουρώνουμε τα βάζουμε σε πυρίμαχο σκεύος και τα ανακατεύουμε με τα τυριά.
- Χτυπάμε τα αβγά με την κρέμα γάλακτος, το πιπέρι και το θυμάρι και περιχύνουμε το φαγητό. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς για 15 λεπτά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: