Δευτέρα 7 Μαρτίου 2022

ΘΡΑΨΑΛΑ ΤΗΓΑΝΙΤΑ


 ΥΛΙΚΑ

  • 4 Θράψαλα κομμένα σε ροδέλες
  • 100γρ. Αλεύρι
  • 150γρ. Αλεύρι καλαμποκιού
  • Αλάτι
  • Πάπρικα πικάντικη
  • Λάδι για το τηγάνι
  • Χυμό από 1 λεμόνι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Πλένουμε τα θράψαλα, τα αλατίζουμε και τα αφήνουμε να στραγγίσουν καλά. Σε μπολ ανακατεύουμε τα δύο αλεύρια, αλάτι και την πάπρικα. 
  • Πασπαλίζουμε τα θράψαλα και ανακατεύουμε να αλευρωθούν καλά. Βάζουμε σε τηγάνι το λάδι να κάψει και τηγανίζουμε λίγα λίγα κάθε φορά να πάρουν χρυσαφί χρώμα.
  • Τα βγάζουμε σε απορροφητικό χαρτί κουζίνας, περιχύνουμε με το χυμό λεμονιού και τα σερβίρουμε ζεστά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: