Πέμπτη 24 Μαρτίου 2022

ΚΕΦΤΕΔΕΣ ΜΠΑΚΑΛΙΑΡΟΥ

 ΥΛΙΚΑ

  • 2 Πατάτες βρασμένες και πολτοποιημένες
  • 500γρ. Μπακαλιάρο ξαρμυρισμένο
  • 3 Φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
  • 1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • Αλάτι 
  • Πιπέρι
  • 1 Αβγό
  • 2 Κουταλιές σούπας αλεύρι
  • 1 Φλιτζάνι τσαγιού μπίρια
  • Μαϊντανό ψιλοκομμένο
  • Άνηθο ψιλοκομμένο
  • Δυόσμο
  • Ξύσμα από 1 λεμόνι
  • Λάδι για το τηγάνι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Σε μπολ "μαδάμε" τον μπακαλιάρο και βάζουμε και τα υπόλοιπα υλικά. Ανακατεύουμε πολύ καλά να πάρουμε ένα ομοιογενές μείγμα. Αν είναι αρκετά αραιό συμπληρώνουμε λίγο αλεύρι. Βάζουμε στο ψυγείο για 30 λεπτά.
  • Βρέχουμε τα χέρια μας και πλάθουμε τους κεφτέδες. Τους τηγανίζουμε σε καυτό για λίγα λεπτά από κάθε πλευρά να πάρουν χρυσοκόκκινο χρώμα και τους βγάζουμε σε απορροφητικό χαρτί κουζίνας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: