Παρασκευή 11 Μαρτίου 2022

ΣΟΥΒΛΑΚΙ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ

 ΥΛΙΚΑ

  • 1 Κουταλάκι γλυκού πολτό σκόρδου
  • Λίγο τζίντζερ τριμμένο
  • 1 Καυτερή πιπεριά ψιλοκομμένη
  • 2 Στήθη κοτόπουλου κομμένα σε μπουκίτσες
  • Αλάτι
  • Πιπέρι
  • Χυμό από 1 λεμόνι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Χτυπάμε στο μούλτι, το πολτό σκόρδου, το τζίντζερ, την καυτερή πιπεριά και λίγο ελαιόλαδο, αλάτι και πιπέρι.
  • Σε μπολ βάζουμε το κοτόπουλου και την μαρινάδα και ανακατεύουμε καλά. Αφήνουμε για 30 λεπτά.
  • Περνάμε τα κομμάτια του κοτόπουλου σε ξύλινα σουβλάκια που τα έχουμε μουλιάσει σε νερό. Ψήνουμε στο γκριλ ή σε ψησταριά μέχρι να πάρει χρώμα από όλες τις πλευρές. 
  • Σερβίρουμε περιχύνοντας με το χυμό λεμονιού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: