- 200γρ. Ταραμά
- 700γρ. Πατάτες βρασμένες και κομμένες
- 2 Κρεμμύδια τριμμένα
- 1 Φλιτζάνι τσαγιού ελαιόλαδο
- Χυμό από 3 λεμόνια
- Ξύσμα από 1 λεμόνι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Δουλεύουμε στο μπλέντερ τον ταραμά με τα κρεμμύδι και λίγο από το λάδι.
- Προσθέτουμε τις πατάτες και συνεχίζουμε το χτύπημα. Ρίχνουμε πολύ σιγά το ελαιόλαδο μαζί με το χυμό λεμονιού, χωρίς να σταματήσουμε τη λειτουργεία του μπλέντερ μέχρι να αποκτήσουμε ένα μείγμα με μορφή κρέμας, ίσως χρειαστεί λίγο παραπάνω ελαιόλαδο. Βάζουμε και το ξύσμα και ανακατεύουμε.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: