ΥΛΙΚΑ
4 Ντομάτες
4 Πιπεριές
1 Κιλό πατάτες κομμένες σε μικρά κομμάτια
1 Κούπα τσαγιού ρύζι
Αλάτι
Πιπέρι
Ελαιόλαδο
1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
Μαϊντανό ψιλοκομμένο
Λίγη ζάχαρη
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Κόβουμε το καπάκι από τα λαχανικά και με ένα κουτάλι αφαιρούμε το εσωτερικό από τις ντομάτες, το πολτοποιούμε στο μούλτι και πασπαλίζουμε το εσωτερικό τους με μία πρέζα ζάχαρη.
- Σε ένα τηγάνι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε το κρεμμύδι, το μαϊντανό και το ρύζι. Αλατοπιπερώνουμε. Ρίχνουμε τις πολτοποιημένες ντομάτες και μαγειρεύουμε για 5 λεπτά.
- Γεμίζουμε τις πιπεριές και τις ντομάτες και τις βάζουμε σε ταψί με τις πατάτες αλατοπιπερώνουμε και βάζουμε νερό μέσα στα γεμιστά για να βράσει το ρύζι. Περιχύνουμε με ελαιόλαδο και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς για 40 λεπτά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: