ΥΛΙΚΑ
1 Κομμάτι από μπούτι χοιρινό χωρίς κόκκαλο περίπου 1 κιλό
1 Κιλό πατάτες κομμένες σε μικρά κομμάτια
1 Ποτήρι νερού λευκό κρασί
Αλάτι
Πιπέρι
Πάπρικα καπνιστή
Δενδρολίβανο
Ελαιόλαδο
Θυμάρι
2 Κουταλιές σούπας μουστάρδα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Πλένουμε το κρέας, το αλατοπιπερώνουμε και το βάζουμε σε πυρίμαχο σκεύος ή ταψί. Βάζουμε και τις πατάτες, αλατοπιπερώνουμε και αυτές και πασπαλίζουμε κρέας και πατάτες με θυμάρι, δενδρολίβανο και καπνιστή πάπρικα.
- Περιχύνουμε με ελαιόλαδο και το κρασί στο οποίο έχουμε διαλύσει τη μουστάρδα. Σκεπάζουμε με αλουμινόχαρτο. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς για 2 ώρες. Τα τελευταία 20 λεπτά αφαιρούμε το αλουμινόχαρτο για να πάρει χρώμα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: