ΥΛΙΚΑ
400γρ. Κιμά μοσχαρίσιο
200γρ. Λουκάνικο κομμένο σε ροδέλες
1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 Κουταλάκι γλυκού πολτό σκόρδου
1 Κουταλιά σούπας πελτέ ντομάτας
Πάπρικα
1 Κονσέρβα ψιλοκομμένα ντοματάκια
1/2 Ποτήρι κρασιού λευκό κρασί
1 Πρέζα κανέλα
Αλάτι
Ελαιόλαδο
500γρ. Μακαρόνια
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Ζεσταίνουμε ελαιόλαδο σε ένα μεγάλο βαθύ τηγάνι και σοτάρουμε τον κιμά με το λουκάνικο.
- Προσθέτουμε το κρεμμύδι με το πολτό σκόρδου, ανακατεύουμε βάζουμε το πελτέ ντομάτας. Σβήνουμε με το κρασί και προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά.
- Χαμηλώνουμε τη φωτιά σκεπάζουμε το τηγάνι και μαγειρεύουμε για 20-25 λεπτά.
- Βράζουμε τα μακαρόνια σε άφθονο αλατισμένο νερό και τα στραγγίζουμε σερβίρουμε με τον κιμά και τριμμένο τυρί.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: