Πέμπτη 15 Οκτωβρίου 2020

ΤΟΡΤΕΛΙΝΙΑ ΦΟΥΡΝΟΥ

 ΥΛΙΚΑ

500γρ. Τροτελίνια 


125γρ. Μπέικον ψιλοκομμένο

400ml. Κρέμα γάλακτος

Πάπρικα καπνιστή

200γρ. Μανιτάρια κομμένα σε φέτες

1 Κουταλιά σούπας βούτυρο

200γρ. Τριμμένο τυρί

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Βράζουμε τα ζυμαρικά σε άφθονο αλατισμένο νερό να γίνουν al dente, τα στραγγίζουμε και τα βάζουμε σε πυρίμαχο σκεύος. Σε τηγάνι σοτάρουμε τα μανιτάρια, αλατίζουμε και πασπαλίζουμε με πάπρικα, ανακατεύουμε και περιμένουμε να εξατμιστούν τα υγρά που θα βγάλουν, βάζουμε και το μπέικον και συνεχίζουμε το σοτάρισμα για 2 λεπτά. 
  • Τα ρίχνουμε στο σκεύος με τα ζυμαρικά και ανακατεύουμε καλά, περιχύνουμε τη κρέμα γάλακτος και απλώνουμε το τριμμένο τυρί. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στον αέρα, στους 200 βαθμούς για 25 λεπτά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: