Κυριακή 11 Οκτωβρίου 2020

ΜΠΡΟΚΟΛΟ ΜΕ ΦΕΤΑ

 ΥΛΙΚΑ

1 Μπρόκολο 

200γρ. Φέτα σε τρίμματα


Σκόνη σκόρδου

Ρίγανη

100γρ. Τριμμένο κασέρι

Ελαιόλαδο

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Χωρίζουμε το μπρόκολο σε μπουκετάκια και το βράζουμε σε αλατισμένο νερό για 20 λεπτά.
  • Το στραγγίζουμε και το βάζουμε σε πυρίμαχο σκεύος.
  • Περιχύνουμε με ελαιόλαδο
  • Πασπαλίζουμε με τη σκόνη σκόρδου.
  • Βάζουμε τη φέτα.
  • Περιχύνουμε με ελαιόλαδο και πασπαλίζουμε με τη ρίγανη.
  • Απλώνουμε το τριμμένο κασέρι.
  • Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς για 20 λεπτά.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: