ΥΛΙΚΑ
4 Αβγά
2 Ντομάτες ψιλοκομμένες
Ελαιόλαδο
Αλάτι
Πιπέρι
100γρ. Κεφαλογραβιέρα σε κυβάκια
Λίγο ψιλοκομμένο μαϊντανό
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Σε αντικολλητικό τηγάνι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε τις ντομάτες για λίγα λεπτά.
- Αλατίζουμε και σπάμε τα αβγά μέσα στη ντομάτα. Ρίχνουμε το τυρί, σκεπάζουμε το καπάκι και μαγειρεύουμε σε χαμηλή φωτιά μέχρι να πήξουν τα αβγά. Πασπαλίζουμε με πιπέρι και μαϊντανό και σερβίρουμε.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: