Παρασκευή 1 Μαΐου 2020

ΤΥΡΟΠΙΤΑΚΙΑ

ΥΛΙΚΑ
500γρ. Αλεύρι
200γρ. Γιαούρτι
200ml. Ηλιέλαιο
2 Αβγά
Αλάτι
Πιπέρι
100γρ. Κεφαλοτύρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Βάζουμε το αλεύρι σε ένα μπολ, κάνουμε μια λακκούβα και το γιαούρτι, το ηλιέλαιο, τα αβγά, το αλάτι και πιπέρι. Ανακατεύουμε μέχρι να έχουμε μία ζύμη που να μη κολλάει στα χέρια και προσθέτουμε το τυρί.
  • Ζυμώνουμε καλά.
  • Παίρνουμε κομμάτια ζύμης όσο ένα καρύδι, πλάθουμε σε μπαλάκια και τα πατάμε να γίνουν πλακέ.
  • Τα αραδιάζουμε στη λαμαρίνα του φούρνου στην οποία έχουμε στρώσει λαδόκολλα και τα ψήνουμε για 30 λεπτά στους 180 βαθμούς.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: