Κυριακή 24 Μαΐου 2020

ΜΟΣΧΑΡΑΚΙ ΚΟΚΚΙΝΙΣΤΟ ΜΕ ΑΡΑΚΑ

ΥΛΙΚΑ
1 Κιλό μοσχαράκι κομμένο σε μικρά κομμάτια
500γρ. Αρακά
1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 Κονσέρβα ψιλοκομμένα ντοματάκια
1 Κουταλιά σούπας πελτέ ντομάτας
Ελαιόλαδο
1 Κουταλάκι γλυκού πολτό σκόρδου
1 Ποτήρι λευκό κρασί
1/2 Λίτρο ζωμό λαχανικών
1 Πρέζα κανέλα
Αλάτι
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Σε μία κατσαρόλα ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε το κρέας πολύ καλά.
  • Προσθέτουμε το κρεμμύδι και το πολτό σκόρδου σοτάρουμε για 1-2 λεπτά και σβήνουμε με το κρασί. Προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά εκτός από τον αρακά και μαγειρεύουμε σε χαμηλή θερμοκρασία για 1 ώρα.
  • Βάζουμε τον αρακά και μαγειρεύουμε για άλλα 15 λεπτά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: