ΥΛΙΚΑ
Ελαιόλαδο
1 Κιλό μοσχάρι κομμένο σε μερίδες
1 Κονσέρβα ψιλοκομμένα ντοματάκια
1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 Κουταλάκι γλυκού πολτό σκόρδου
1 Κουταλιά σούπας πελτέ ντομάτας
2 Κουταλιές σούπας κέτσαπ
1 Κουταλιά σούπα βαλσάμικο
Πιπέρι
Πάπρικα
Μπούκοβο
500γρ. Πένες
Αλάτι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ελαιόλαδο
1 Κιλό μοσχάρι κομμένο σε μερίδες
1 Κονσέρβα ψιλοκομμένα ντοματάκια
1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 Κουταλάκι γλυκού πολτό σκόρδου
1 Κουταλιά σούπας πελτέ ντομάτας
2 Κουταλιές σούπας κέτσαπ
1 Κουταλιά σούπα βαλσάμικο
Πιπέρι
Πάπρικα
Μπούκοβο
500γρ. Πένες
Αλάτι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε κατσαρόλα.
- Σοτάρουμε το κρέας πολύ καλά.
- Ρίχνουμε το κρεμμύδι και το πολτό σκόρδου και συνεχίζουμε το σοτάρισμα.
- Προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά και ζεστό νερό τόσο χρειάζεται για να μισοσκεπάζει το κρέας. Μαγειρεύουμε σε χαμηλή θερμοκρασία για 1 ώρα και 15 λεπτά.
- Βράζουμε τις πένες σε άφθονο αλατισμένο νερό, τις στραγγίζουμε και τις σερβίρουμε με το κοκκινιστό.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: