Πέμπτη 14 Μαΐου 2020

ΦΙΛΕΤΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΣΤΗ ΣΧΑΡΑ

ΥΛΙΚΑ
1 Κιλό φιλέτο κοτόπουλο
Ελαιόλαδο
Χυμό από 1 λεμόνι
Ρίγανη
Αλάτι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Πλένουμε τα φιλέτα και τα χτυπάμε για να γίνουν πιο λεπτά. Τα βάζουμε σε μπολ με τα υπόλοιπα υλικά, ανακατεύουμε καλά και τα αφήνουμε στο ψυγείο για μία ώρα. Βάζουμε να κάψει το σχαροτήγανο και απλώνουμε το κρέας.
  • Τα γυρίζουμε μερικές φορές μέχρι να πάρουν χρώμα από όλες τις πλευρές. Αν δεν έχουμε σχαροτήγανο μπορούμε να τα βάλουμε στη σχάρα του φούρνου και να τα ψήσουμε στο γκριλ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: