Τρίτη 26 Μαΐου 2020

ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΤΗΓΑΝΙΑ ΜΕ ΦΕΤΑ

ΥΛΙΚΑ
1 Κιλό φιλέτο κοτόπουλο κομμένο σε μικρά κομμάτια
250γρ. Φέτα σε μικρά κομμάτια
250ml. Κρέμα γάλακτος
Χυμό από 1 λεμόνι
Ελαιόλαδο
Κόκκινο πιπέρι
Πιπέρι
Ρίγανη
Αλάτι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Πλένουμε το κοτόπουλο και το στεγνώνουμε σε απορροφητικό χαρτί. Πασπαλίζουμε με τα μπαχαρικά, τη ρίγανη και αλατίζουμε. Σε ένα τηγάνι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε το κοτόπουλο πολύ καλά. Σβήνουμε με το χυμό λεμονιού, συμπληρώνουμε λίγο νερό και μαγειρεύουμε σε χαμηλή φωτιά για 30 λεπτά. Προσθέτουμε τη κρέμα γάλακτος και τη φέτα, μαγειρεύουμε για 2 λεπτά και κατεβάζουμε από τη φωτιά. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: