Τετάρτη 27 Μαΐου 2020

ΑΡΑΚΑΣ

ΥΛΙΚΑ
1 Κιλό αρακάς
2 Πατάτες κομμένες σε μικρά κομμάτια
2 Ντομάτες τριμμένες
Αλάτι
Άνηθο ψιλοκομμένο
Πιπέρι
Μπούκοβο
1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
Ελαιόλαδο
1 Κουταλάκι γλυκού πολτό σκόρδου
ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Σε κατσαρόλα ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε το κρεμμύδι με το πολτό σκόρδου, βάζουμε και το αρακά και συνεχίζουμε το σοτάρισμα.
  • Συμπληρώνουμε τα υπόλοιπα υλικά και ένα ποτήρι νερό. Μαγειρεύουμε σε χαμηλή θερμοκρασία για 50 λεπτά. Που και που ελέγχουμε μήπως χρειαστεί να συμπληρώσουμε λίγο νερό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: