Δευτέρα 4 Μαΐου 2020

ΚΕΦΤΕΔΑΚΙΑ

ΥΛΙΚΑ
Λίγο ελαιόλαδο
700γρ. Κιμά μοσχαρίσιο
2 Αβγά
1 Καρότο τριμμένο
Λίγο μαϊντανό ψιλοκομμένο
Ρίγανη
3 Κουταλιές σούπας γιαούρτι
1 Ντομάτα τριμμένη
6-7 Φρυγανιές τριμμένες
Αλάτι
Πιπέρι
Λάδι για τηγάνι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Σε ένα μπολ βάζουμε τον κιμά με τα υπόλοιπα υλικά και ζυμώνουμε καλά. Σκεπάζουμε το μπολ και αφήνουμε στο ψυγείο για 30 λεπτά.
  • Πλάθουμε τους κεφτέδες και το τηγανίζουμε σε καυτό λάδι να πάρουν χρώμα.
  • Τους βγάζουμε σε απορροφητικό χαρτί κουζίνας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: