ΥΛΙΚΑ
200γρ. Καλαμποκάλευρο
200γρ. Αλεύρι
400ml. Νερό
200ml. Γάλα
100ml. Ελαιόλαδο
100γρ. Βούτυρο
200γρ. Φέτα
Αλάτι
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
200γρ. Καλαμποκάλευρο
200γρ. Αλεύρι
400ml. Νερό
200ml. Γάλα
100ml. Ελαιόλαδο
100γρ. Βούτυρο
200γρ. Φέτα
Αλάτι
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Σε ένα μπολ βάζουμε το καλαμποκάλευρο, το αλεύρι, το νερό το γάλα αλάτι και πιπέρι. Ανακατεύουμε μέχρι να έχουμε ένα χυλό.
- Σε ταψί 30εκ. απλώνουμε το λάδι. Απλώνουμε τον χυλό και ρίχνουμε από τη φέτα κομμένη σε μικρή κομμάτια και το βούτυρο σε μικρά κομμάτια και αυτό.
- Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 50 λεπτά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: