ΥΛΙΚΑ
2 Κιλά χοιρινό κομμένο σε κομμάτια
Χυμό από 1 πορτοκάλι
Ξύσμα από 1 πορτοκάλι
Αλάτι
Πιπέρι
Μπούκοβο
Ελαιόλαδο
Θυμάρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
2 Κιλά χοιρινό κομμένο σε κομμάτια
Χυμό από 1 πορτοκάλι
Ξύσμα από 1 πορτοκάλι
Αλάτι
Πιπέρι
Μπούκοβο
Ελαιόλαδο
Θυμάρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Από το προηγούμενο βράδυ πλένουμε το κρέας το βάζουμε σε μπολ με όλα τα υλικά, ανακατεύουμε καλά και το βάζουμε στο ψυγείο.
- Βάζουμε το χοιρινό στη γάστρα μαζί με τη μαρινάδα και ψήνουμε για 1 1/2 ώρα στους 200 βαθμούς. Όταν το κρέας είναι έτοιμο αφαιρούμε το καπάκι από τη γάστρα και αφήνουμε για λίγα λεπτά να πάρει χρώμα.
- Συνοδεύουμε με τηγανιτές πατάτες ή πατάτες φούρνου.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: