ΥΛΙΚΑ
400γρ. Αλεύρι
350γρ. Δάκρυα σοκολάτας
230γρ. Βούτυρο
1 Κουταλάκι γλυκού μαγειρική σόδα
200γρ. Ζάχαρη
200γρ. Ζάχαρη καστανή
2 Βανίλιες
2 Αβγά
1/2 Κουταλάκι γλυκού μπέικιν πάουντερ
1 Πρέζα αλάτι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
400γρ. Αλεύρι
350γρ. Δάκρυα σοκολάτας
230γρ. Βούτυρο
1 Κουταλάκι γλυκού μαγειρική σόδα
200γρ. Ζάχαρη
200γρ. Ζάχαρη καστανή
2 Βανίλιες
2 Αβγά
1/2 Κουταλάκι γλυκού μπέικιν πάουντερ
1 Πρέζα αλάτι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 190 βαθμούς.
- Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το αλεύρι με τη σόδα, το αλάτι και το μπέικιν.
- Χτυπάμε στο μίξερ το βούτυρο με τις ζάχαρες να αφρατέψει.
- Ρίχνουμε ένα ένα τα αβγά τις βανίλιες και συνεχίζουμε το χτύπημα. Χαμηλώνουμε τη ταχύτητα του μίξερ και ρίχνουμε λίγο λίγο το αλεύρι.
- Στο τέλος προσθέτουμε τη σοκολάτα και συνεχίζουμε το χτύπημα για 1 λεπτό.
- Παίρνουμε μικρά κομμάτια από τη ζύμη περίπου 1 κουταλάκι του γλυκού και κάνουμε μπαλάκια, τα βάζουμε στη λαμαρίνα του φούρνου στην οποία έχουμε στρώσει λαδόκολλα.
- Ψήνουμε στον αέρα για 10 λεπτά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: