ΥΛΙΚΑ
500γρ. Φαρφάλε
300γρ. Τριμμένο τυρί (γκούντα, κεφαλοτύρι, κασέρι)
300γρ. Μπέικον ψιλοκομμένο
1 Κονσέρβα μανιτάρια σε φέτες
400ml. Κρέμα γάλακτος
Λίγο ελαιόλαδο
Αλάτι
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
500γρ. Φαρφάλε
300γρ. Τριμμένο τυρί (γκούντα, κεφαλοτύρι, κασέρι)
300γρ. Μπέικον ψιλοκομμένο
1 Κονσέρβα μανιτάρια σε φέτες
400ml. Κρέμα γάλακτος
Λίγο ελαιόλαδο
Αλάτι
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε ένα τηγάνι και σοτάρουμε το μπέικον και τα μανιτάρια.
- Βράζουμε τα ζυμαρικά σε άφθονο αλατισμένο και τα στραγγίζουμε.
- Βουτυρώνουμε ένα πυρίμαχο σκεύος και ρίχνουμε τις πένες.
- Βάζουμε το μπέικον με τα μανιτάρια τα μισή κρέμα γάλακτος και το μισό τυρί. Ανακατεύουμε καλά και ισιώνουμε την επιφάνεια. Ρίχνουμε την υπόλοιπη κρέμα γάλακτος και το υπόλοιπο τυρί. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 30 λεπτά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: