ΥΛΙΚΑ
500γρ. Μανιτάρια πλευρώτους κομμένα σε λεπτές φέτες
Ελαιόλαδο
1 Κουταλάκι γλυκού πολτό σκόρδου
1/2 Ποτήρι κρασιού λευκό κρασί
Αλάτι
Πάπρικα
Ρίγανη
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
500γρ. Μανιτάρια πλευρώτους κομμένα σε λεπτές φέτες
Ελαιόλαδο
1 Κουταλάκι γλυκού πολτό σκόρδου
1/2 Ποτήρι κρασιού λευκό κρασί
Αλάτι
Πάπρικα
Ρίγανη
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Σε βαθύ αντικολλητικό τηγάνι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε το πολτό σκόρδου, ρίχνουμε τα μανιτάρια και συνεχίζουμε το σοτάρισμα για λίγα λεπτά, παράλληλα αλατίζουμε και ρίχνουμε την πάπρικα και τη ρίγανη.
- Σβήνουμε με το λευκό κρασί και σιγοβράζουμε για λίγα λεπτά.
- Βράζουμε τα ζυμαρικά σε άφθονο αλατισμένο νερό. Του σουρώνουμε και τα ρίχνουμε στα μανιτάρια, ανακατεύουμε καλά και σερβίρουμε.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: