Σάββατο 11 Απριλίου 2020

ΣΥΚΩΤΑΡΙΑ ΛΑΔΟΡΙΓΑΝΗ

ΥΛΙΚΑ
1 Συκωταριά κομμένη σε κομμάτια
1 Κούπα νερό
Αλάτι
Πιπέρι
Ελαιόλαδο
Ρίγανη
Χυμό από 1 λεμόνι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Σε ένα βαθύ αντικολλητικό τηγάνι ζεσταίνουμε το νερό και βράζουμε τη συκωταριά για 15 λεπτά. Ρίχνουμε το ελαιόλαδο και το αλατοπίπερο και ανακατεύουμε καλά. Πασπαλίζουμε με τη ρίγανη και περιχύνουμε με το χυμό λεμονιού. Ανακατεύουμε καλά και αφήνουμε να τηγανιστεί μέχρι να πάρει χρώμα και να μείνει μόνο με το λάδι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: