Τρίτη 7 Απριλίου 2020

ΡΙΓΚΑΤΟΝΙ ΜΕ ΝΤΟΜΑΤΕΣ ΚΑΙ ΕΛΙΕΣ

ΥΛΙΚΑ
500γρ. Ριγκατόνι
2 Ντομάτες ψιλοκομμένες
2 Κουταλιές σούπας ροδέλες ελιάς
1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
Ελαιόλαδο
1 Κουταλάκι γλυκού πολτό σκόρδου
Λίγο μαϊντανό ψιλοκομμένο
Αλάτι
Μπούκοβο
Πάπρικα γλυκιά
ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Βράζουμε τα ζυμαρικά σε άφθονο αλατισμένο νερό και τα στραγγίζουμε. Σε βαθύ αντικολλητικό τηγάνι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε το κρεμμύδι, το πολτό σκόρδου τις ντομάτες και τις ροδέλες ελιάς. Αλατίζουμε ελαφρά, πασπαλίζουμε με το μπούκοβο και τη πάπρικα και ρίχνουμε τα ζυμαρικά, ανακατεύουμε. Κατεβάζουμε από τη φωτιά πασπαλίζουμε με το μαϊντανό, ανακατεύουμε καλά και σερβίρουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: