Κυριακή 12 Απριλίου 2020

FISH AND CHIPS

ΥΛΙΚΑ
Φιλέτα βακαλάου
Αλάτι
Αλεύρι
Ηλιέλαιο
Πατάτες τηγανιτές
ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΥΡΚΟΥΤΙ
1 Κουτάκι μπίρα
200γρ. Αλεύρι
Αλάτι
1 Σφηνάκι ούζο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Σε ένα μπολ ανακατεύουμε με το σύρμα όλα τα υλικά για το κουρκούτι να γίνει ένας χυλός όχι πολύ πηχτός. Εάν είναι πολύ πηχτός συμπληρώνουμε λίγο νερό.
  • Αλατίζουμε και αλευρώνουμε τα φιλέτα. Τα τηγανίζουμε σε καυτό λάδι μέχρι να πάρουν χρυσαφί χρώμα και από τις δύο πλευρές. Τις βγάζουμε σε απορροφητικό χαρτί κουζίνας.
  • Σερβίρουμε με τηγανιτές πατάτες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: